ВПЕРШЕ на теренах Америки відбірні програми провідних україн
Moderator: Komissar
-
- Уже с Приветом
ВПЕРШЕ на теренах Америки відбірні програми провідних україн
http://www.ua-tv.net/?mova=ukr&rozd=about&page=info
Телекомпанія UATV – ЦЕ УКРАЇНСЬКЕ ТЕЛЕБАЧЕННЯ В АМЕРИЦІ!
ВПЕРШЕ на теренах Америки відбірні програми провідних українських телевізійних каналів!
ВІДТЕПЕР українці, що проживають у США, так само як і інші національності, отримали змогу щодня дізнаватися про життя своєї історичної Батьківщини.
Натиснувши лише одну кнопку - UATV – Ви можете переглядати програми аж шести потужних українських телекомпаній. Усі телепередачі каналу UATV здійснюються суто українською мовою. Російськомовні програми та телекомпанії України, які здійснюють мовлення російською, на каналі UATV не представлені.
24 ГОДИНИ НА ДОБУ UATV знайомить Вас з популярними українськими телепрограмами, художніми та документальними фільмами, найсвіжішою інформацією у випусках українських телевізійних “Новин” від низки телекомпаній.
Лише на UATV - окрім добірних інформаційних, культурно-просвітницьких, розважальних, музичних, спортивних програм, документальних та художніх фільмів з України, Ви можете побачити європейське кіно та цікаві зарубіжні телепрограми, дубльовані рідною мовою. Якісну телевізійну та кінопродукцію країн СНД і Європи компанія UATV озвучує для Вас українською, щоби кожен українець – як би далеко не закинула його доля - не забував рідної мови і відчував, що про нього дбають, що канал UATV – український і для українців.
Телекомпанія UATV – Ваше правдиве вікно в рідну Україну, оскільки засновники телекомпанії - етнічні українці, і ці люди доклали усіх зусиль, щоб їхні земляки в далекій заокеанській державі могли щоденно побачити на власні очі і почути з вуст популярних ведучих об’єктивні повідомлення про свою Україну. Різні канали – різні політичні позиції, різні точки зору. Завдяки UATV українці в Америці мабуть вперше мають нагоду зробити власні висновки з побаченого по телевізору.
Телекомпанія UATV – це нове телебачення, яке використовує сучасні прогресивні технології, а тому екрани Ваших телевізорів завжди тішитимуть Вас багатоканальною програмною палітрою та якісним зображенням.
UATV - найдоступніший і найоб’єктивніший телеканал, з-поміж усіх, які здійснюють мовлення за межами України, оскільки на сьогодні UATV транслює на території США програми шести величезних українських телеканалів, кожен з яких має багатомільйонну глядацьку аудиторію. У каналі UATV об’єдналися Перший канал національного телебачення, ТРК “Ера”, ТК “НТН”, ТРК “Київ”, ТК “Тоніс” та ТРК “Культура”. Утім, невдовзі цей перелік поповниться ще кількома великими засобами масової інформації.
Від UATV Ви завжди вчасно дізнаєтеся про важливі події, отримаєте відповіді на непрості питання, ознайомитеся з новими українськими та європейськими фільмами, програмами, взірцями світової кіно-телеіндустрії.
Канал UATV, подолавши час і відстань між країнами і континентами, прийшов у Вашу хату до Всієї Вашої родини, до кожного українця – незалежно від штату, міста чи села проживання.
Канал UATV – наче казковий листоноша - завжди знайде у своїй великій сумці телевізійні листівки та подарунки для всіх і для кожного. Об’єднавши шість великих українських телеканалів, UATV має чим зацікавити як молодих, так і літніх українців, незалежно від того, як давно вони живуть за океаном.
Канал UATV – це канал суто український, для всіх українців, що проживають чи тимчасово перебувають за межами України.
Час дивитися на події в Україні українськими очима!
ВПЕРШЕ на теренах Америки відбірні програми провідних українських телевізійних каналів!
ВІДТЕПЕР українці, що проживають у США, так само як і інші національності, отримали змогу щодня дізнаватися про життя своєї історичної Батьківщини.
Натиснувши лише одну кнопку - UATV – Ви можете переглядати програми аж шести потужних українських телекомпаній. Усі телепередачі каналу UATV здійснюються суто українською мовою. Російськомовні програми та телекомпанії України, які здійснюють мовлення російською, на каналі UATV не представлені.
24 ГОДИНИ НА ДОБУ UATV знайомить Вас з популярними українськими телепрограмами, художніми та документальними фільмами, найсвіжішою інформацією у випусках українських телевізійних “Новин” від низки телекомпаній.
Лише на UATV - окрім добірних інформаційних, культурно-просвітницьких, розважальних, музичних, спортивних програм, документальних та художніх фільмів з України, Ви можете побачити європейське кіно та цікаві зарубіжні телепрограми, дубльовані рідною мовою. Якісну телевізійну та кінопродукцію країн СНД і Європи компанія UATV озвучує для Вас українською, щоби кожен українець – як би далеко не закинула його доля - не забував рідної мови і відчував, що про нього дбають, що канал UATV – український і для українців.
Телекомпанія UATV – Ваше правдиве вікно в рідну Україну, оскільки засновники телекомпанії - етнічні українці, і ці люди доклали усіх зусиль, щоб їхні земляки в далекій заокеанській державі могли щоденно побачити на власні очі і почути з вуст популярних ведучих об’єктивні повідомлення про свою Україну. Різні канали – різні політичні позиції, різні точки зору. Завдяки UATV українці в Америці мабуть вперше мають нагоду зробити власні висновки з побаченого по телевізору.
Телекомпанія UATV – це нове телебачення, яке використовує сучасні прогресивні технології, а тому екрани Ваших телевізорів завжди тішитимуть Вас багатоканальною програмною палітрою та якісним зображенням.
UATV - найдоступніший і найоб’єктивніший телеканал, з-поміж усіх, які здійснюють мовлення за межами України, оскільки на сьогодні UATV транслює на території США програми шести величезних українських телеканалів, кожен з яких має багатомільйонну глядацьку аудиторію. У каналі UATV об’єдналися Перший канал національного телебачення, ТРК “Ера”, ТК “НТН”, ТРК “Київ”, ТК “Тоніс” та ТРК “Культура”. Утім, невдовзі цей перелік поповниться ще кількома великими засобами масової інформації.
Від UATV Ви завжди вчасно дізнаєтеся про важливі події, отримаєте відповіді на непрості питання, ознайомитеся з новими українськими та європейськими фільмами, програмами, взірцями світової кіно-телеіндустрії.
Канал UATV, подолавши час і відстань між країнами і континентами, прийшов у Вашу хату до Всієї Вашої родини, до кожного українця – незалежно від штату, міста чи села проживання.
Канал UATV – наче казковий листоноша - завжди знайде у своїй великій сумці телевізійні листівки та подарунки для всіх і для кожного. Об’єднавши шість великих українських телеканалів, UATV має чим зацікавити як молодих, так і літніх українців, незалежно від того, як давно вони живуть за океаном.
Канал UATV – це канал суто український, для всіх українців, що проживають чи тимчасово перебувають за межами України.
Час дивитися на події в Україні українськими очима!
Satellite testing is a game. Sometimes you win - sometimes you loose.
So far I am winning !!!
So far I am winning !!!
-
- Уже с Приветом
Re: ВПЕРШЕ на теренах Америки відбірні програми провідних ук
dima@usa wrote:http://www.ua-tv.net/?mova=ukr&rozd=about&page=info
А сколько это стоит, если не секрет? Какое мне железо нужно? Сколько стоит само вещание, и как его можно покупать? (Сейчас ничего телевизионного нет вообще -- ни тарелок, ни сет-топ-боксов, нифига)
-
- Уже с Приветом
Re: ВПЕРШЕ на теренах Америки відбірні програми провідних ук
Maxi wrote:dima@usa wrote:http://www.ua-tv.net/?mova=ukr&rozd=about&page=info
А сколько это стоит, если не секрет? Какое мне железо нужно? Сколько стоит само вещание, и как его можно покупать? (Сейчас ничего телевизионного нет вообще -- ни тарелок, ни сет-топ-боксов, нифига)
http://www.globecastwtv.com/
В левом верхнем углу, там где CHANNEL GUIDE, в разделе european channels увидите каналы которые вас интересуют
Last edited by dima@usa on 13 Apr 2006 23:12, edited 1 time in total.
So far I am winning !!!
So far I am winning !!!
-
- Уже с Приветом
-
- Уже с Приветом
-
- Уже с Приветом
-
- Уже с Приветом
-
- Уже с Приветом
-
- Уже с Приветом
-
- Уже с Приветом
Nwaylock wrote:выдра wrote:надоже, неужели кому- то действительно хочется украинское телевидение в Америке?
Не поняла шутки юмора. Хочется и побольше. А что не должно хотеться?
Наверное не должно.Тут же все американцы сидят. Хотя я, наверное, исключение. И я очень был рад, когда увидел что появилось моё родноё украинское телевидение.Количество американских каналов я перестал считать, когда их перевалило у меня за тысячу. А родных-украинских каналов не было. И кстати, довольно интересно смотреть.
Last edited by dima@usa on 17 Apr 2006 18:45, edited 1 time in total.
So far I am winning !!!
So far I am winning !!!
-
- Уже с Приветом
Бродяга wrote:Ман бельмайман
Тем, кто бельмайман оно и не нужно . Хотя вобще тему стоило назвать "Украинское ТВ в Америке", из уважения к остальным, а не оборваной на полуслове фразой из пресс-релиза.
Зашел на сайт, посмотрел список каналов - фтопку такое ТВ. Тут на форуме где-то была ссылка на IP-севис с Интером, 1+1, 5й-канал,ICTV и др.
-
- Уже с Приветом
Nwaylock wrote:выдра wrote:надоже, неужели кому- то действительно хочется украинское телевидение в Америке?
я и на Родине предпочитала не украинское. Но это давно было, может сейчас все поголовно на родной язык перешли- не знаю.
Не говорю, что не должно. Просто не понимаю.
Не говорите мне что делать, и я не буду говорить куда вам идти.
-
- Уже с Приветом
dima@usa wrote:Nwaylock wrote:выдра wrote:надоже, неужели кому- то действительно хочется украинское телевидение в Америке?
Наверное не должно.Тут же все американцы сидят. Хотя я, наверное, исключение. И я очень был рад, когда увидел что появилось моё родноё украинское телевидение.Количество американских каналов я перестал считать, когда их перевалило у меня за тысячу. А родных-украинских каналов не было. И кстати, довольно интересно смотреть.
почему американцы ? я украинка. Украинское телевидение никогда не любила. Насколько помню, в том же Киеве все когда- то на русском говорили. Эт сейчас наверное все вспомнили родной язык.
Не говорите мне что делать, и я не буду говорить куда вам идти.
-
- Уже с Приветом
выдра wrote:почему американцы ? я украинка. Украинское телевидение никогда не любила. Насколько помню, в том же Киеве все когда- то на русском говорили. Эт сейчас наверное все вспомнили родной язык.
Ну почему, почему, вернее до каких пор будет считаться, что если половина народу заговорила на украинском, то она же тут же забыла русский!!! Почему нельзя говорить на двух или на трех языках. А в Киеве все так же и осталось. Это в основном русскоязычный город.
-
- Уже с Приветом
-
- Уже с Приветом
выдра wrote:dima@usa wrote:Nwaylock wrote:выдра wrote:надоже, неужели кому- то действительно хочется украинское телевидение в Америке?
почему американцы ? я украинка. Украинское телевидение никогда не любила. Насколько помню, в том же Киеве все когда- то на русском говорили. Эт сейчас наверное все вспомнили родной язык.
Так Киев наверное и сейчас говорит на русском.Но ведь есть районы в Украине которые и в советские времена говорили только на украинском.
А вообще, очень хорошо когда человек помнит откуда его корни.Частенько тут общаюсь с украинцами, которые приехали сюда после войны . Их дети и внуки уже тут родились. Английский для них родной.Но даже внуки знают украинский язык. По моему,это заслуживает уважения.
-
- Уже с Приветом
Monakini wrote:Частенько тут общаюсь с украинцами, которые приехали сюда после войны . Их дети и внуки уже тут родились. Английский для них родной.Но даже внуки знают украинский язык. По моему,это заслуживает уважения.
[...moderated...600000...Privetka]
А вообще лучше всех корейцы живут. Женятся только на самих себе. И церкви ихние действительно как центр культуры. На природу человек по 300 выезжает.
-
- Уже с Приветом
Нахмурка wrote:Monakini wrote:Частенько тут общаюсь с украинцами, которые приехали сюда после войны . Их дети и внуки уже тут родились. Английский для них родной.Но даже внуки знают украинский язык. По моему,это заслуживает уважения.
[...moderated...]
.
Мне бы хотелось Вам ответить в таком же тоне........ но я этого не сделаю. Вы не думаете что Вы оскарбляете людей не заслуженно. Пусть это и мнение Ваших знакомых. Не красиво это. Тем более Борис очень не приветствует это. Пожалуйста сотрите свой пост